Live Music Odense

NYT BLOD – VOL. 21 – DRENGESTREGER / JIN DELUCA / LOONEY GLOOMERS

Kom med når vi åbner dørene til 21. udgave af NYT BLOD, hvor vi sætter spot på nye spændende artister!

Denne aften med Drengestreger, Jin DeLuca og Looney Gloomers.
Dørene åbner kl. 19.00
Fri Entré for Residents, Studerende og alle under 20 år.
Store Fadøl til 30 kr. hele aftenen.

DRENGESTREGER:
Drengestreger er en flok drenge der bare syntes det er sjovt at spille musik til sveden drypper. Ekstatisk, elektrisk brænder drengene for at hver evig eneste energibølge skal kunne mærkes helt ned på bagerste række. Der skal danses, hoppes, skråles med og holdes i hånd, når de midtjyske drenge træder op på scenen med deres drømmende indie-pop-rock-univers, der centrerer sig om deres øjebliksbillede af den uoverskuelige hverdag med kærlighed, forventninger og hvad verdenen nu ellers kaster i hovedet på en.
Bandet tegnede i 2021 kontrakt med SONY Music, og første single var ude den 26.11.21.
youtube.com
facebook.com

JIN DELUCA:
Jin DeLuca er lyden af et dystert indie-pop-band, når det er bedst. Med en håndfuld velskrevne og velproducerede singler i bagagen, er Jin DeLuca en stærk kandidat til en af Danmarks nye store indie-bands.
Jin DeLucas dystre og fængende lyd er både personlig, dramatisk og energisk – og formår at tage publikum med på en rejse, samt lade energien folde sig ud. Jin DeLuca er en cocktail, som giver associationer til Bon Iver, James Blake og The 1975.
Bag akronymet Jin DeLuca, finder man 4 unge mænd, som ikke kun er dygtige sangskrivere og producere, men nyder at sætte deres eget, nytænkende take på dansk popmusik. De er dybt involveret i alle sangens facetter og dyrker det til perfektion. Hermed skabes sange, som kan tages og føles på, gennem sangenes detaljerigdom og personlige energi.
youtube.com
facebook.com

LOONEY GLOOMERS:
Looney Gloomers er et nyt dansk band stiftet i august 2020. Bandet er formet af fire vedhængende venskaber, der mødtes over sommeren i 2020 til en øl og endte med at udvikle et fuldendt konceptalbum. Det var ikke planlagt at disse venskaber skulle ende med at blive et band, endnu mere usandsynligt virkede det at de nogensinde skulle indspille et album sammen, men noget skete og i dag er bandet allerede klar med deres første debut album ‘House of Dying Days’.
Igennem musikken og tekstens narrativ er vi interesseret i at give vores lyttere redskaber til at reflektere med. Vi ønsker at skabe musik der, ligesom en god bog, gror eftertanke og perspektiv. Med dette håber vi at åbne op for et fællesskab der inspirerer og skaber forståelse af vores kultur og samfund, både på godt og ondt. Vores tekster giver efterklang af nutiden og giver appetit til at udforske livet, hverdagen og løfterne. Sagt med mere akademisk ynde, ønsker vi at skabe musik der peger i retning af en essentiel humanitær eskapisme.
Behovet for at hævde almindelighed mod magt, skepsis overfor autoritet og ægte prosa mod propaganda.
youtube.com
facebook.com