Live Music Odense

METAL MEKKA – URKRAFT, ARCHANGEL & TARDUS MORTEM

Tardus Mortem
facebookBlandt Fyns mest destruktive bands står Tardus Mortem, og det er tydeligt at bandet har indåndet dampene fra de mest fordærvede udgaver af dødsmetal. Vi er grusomt tilfredse med at præsentere et band der er klammere end en teenagers kønsorganer efter en uge på Roskilde festival. Elementer fra Autopsy, Taphos, Incantation Pestilence, Phrenelith, Mayhem, Morbid Angel, m.m. er blevet forenet i råd. Isnende melodier og riffs druknet i ligvæske får blodet til at pumpe som et byttedyrs hjerte inden det sidste bid. De piskende trommerne driver musikken frem, som da Hannibals elefanter nedtrampede de romerske legionærer, mens vokalen synes at hidkalde dæmoner fra helvedes mørkeste afkroge. I dette morads flås du ind med effektive passager, der byder dig blot at gøre én ting: at headbange til nakken brækker!Archangel
facebookHvem vidste, det kunne være så fornøjeligt at blive fortæret af mørkets væsner? Nyligt kravlet ud af muldens favntag, står Archangel klar til at inviterer det blodfyldte slagtekvæg til horrorpunkbal. Smid dine træstænger, kors og dit vievand i den dybeste sø og bered dig på at blive forført. Med et fundament støbt Misfits, Danzig og blodmagi, væver Archangel fængende hymner, der giver dig lyst til at blotte din hals. Live komplimenterer bandet deres show med et blodigt sceneshow. Det er tid til at slukke tørsten i blod og fuldfede riffs – at æde eller blive ædt.Urkraft
facebookGame mænd kan stadig slås. Urkraft påbegyndte deres primale voldparade i 1995 i formen af melodisk og hårdtslående dødsmetal. Igennem fem albums, en røvfuld demoer og et hav af koncerter har bandet maltrakteret metalpublikummets ører på bedste vis. Det sammenbidte raseri bandet udgyder parres med infernalske melodier, der snildt korrumperer selv de mest standhaftige sjæle. Det er oldgamle kræfter bandet slipper løs, når bandet går på. Bandet sank i gravhøjen i 2009 og det var ej givet, at disse kaoskræfter igen skulle massakrere dødeliges ører. Med albummet ’Our Treacherous Farthers” sparkede de dog døren ind til denne verden voldelig melodisk dødsmetal, der groover mere end en mares hofter inden livets sidste sekund. De gamle går igen. Se frem til at blive knust.