Live Music Odense

Sophie Fetokaki (CY)

Sophie spiller efter årskortpremieren til ‘På Jorden’. Der er gratis adgang til koncerten, hvis du har billet til På Jorden.Ellers er entre 60kr. og fri entre med musikårskortet.Sophie Fetokaki fra Cypern, har været på en udforskende musikalsk rejse, der har bragt hende i kontakt med en række vokaltraditioner fra hele verden. I sit nye soloprojekt kombinerer hun sine egne akustiske sange med et rigt repertoire af folkloristiske og spirituelle sange og trækker på sin komplekse musikalske identitet for at kanalisere en vokalitet, der udstråler nærvær og sammenhæng.

I november 2021 udgav Sophie sit album ’Abundance’, der trak hendes personlige og musikalske fortids mange ansigter ind i en strålende og lysende nutid. Albummet trækker på Sophie’s viden og kendskab til mange forskellige traditioner. Hun trækker på alt lige fra kærlighedssange fra de græske øer til appalachiske ballader, spirituelle salmer og dekonstruktioner af klassiske sange. På Momentum Musik optræder hun med et udvalg af sange fra ’Abundance’ og nogle af hendes nyere sange, samt folklores og improvisationer med udgangspunkt i en række af traditionelle folkesprog.