Live Music Odense

Nelle Trio Release Koncert – Album TRIBE

NELLE TRIO er et kollektivt band stiftet af herboende polske sanger og sangskriver, Karolina Smietana sammen Stian Swensson på guitar og Radek Wosko på trommer. De tre musikere og komponister, uddannede fra konservatorier i København og Odense, har udgivet solo albums og har været en del af talrige internationale projekter, bl. a. med store profiler som Lionel Loueke, Palle Mikkelborg og Tomasz Stańko.

Bandet skriver original musik med elementer af jazz, pop og folk, hvor teksterne er i centrum. Ukonventionelt instrumentarium med percussion, guitar og sang giver masser af plads til eksperimenter, musikalsk minimalisme og fokus på detaljer. Alt dette rundet af med trestemmig sang.

Bandet udgav debut albummet „TRIBE” i 2020. Pladen afspejler de forskellige følelser forbundet med forsøget på at tilpasse sig et nyt univers og placere sig selv som individ i det. Gennem musik kigger trioen sammen på udviklingen af ​​identitet og karakter og dette er relateret til oplevelsen af ​​processen med at flytte til et fremmed land. Under sine koncerter kombinerer de melodiske sange med korte kompositioner i form af musikalske erklæringer om vigtige emner, såsom demokrati, det med at være sig selv samt lighed på trods af kulturelle forskelle, oprindelse og religion.