Live Music Odense

michael møller

Michael Møller fejrer 10-års jubilæum for sit anmelderroste album ’A Month of Unrequited Love’!

Michael Møller har været aktiv på den danske musikscene siden starten 00’erne. Med moi Caprice udgav han i løbet fra 2003 og frem en række anmelderroste plader med flere store radiohits og turneer til følge. Bandet gendannedes sidste år med nye udgivelser og turné. Han har desuden haft succes med popgruppen The Mountains, som både havde store radiohits og sange i større TV-serier og computerspil, ikke mindst fodboldspillet FIFA14. Sideløbende har han udgivet flere plader i eget navn, enkelte i samarbejder med andre. Han modtog i 2012 bl.a. en DMA som Årets Innovatør og en Steppeulv som Årets Komponist.

“For præcis 10 år siden udgav jeg A Month of Unrequited Love. Det startede som en sjov strøtanke og endte med at blive et stort digitalværk med 31 sange udgivet over en måned, der både gav adskillige priser og blev til landets første crowdfundede udgivelse. Trods 10-årsfødselsdagen har jeg faktisk ikke fået det fejret, som med så meget andet kom coronaen i vejen. Men 2021 er trods alt ikke færdig, og nu kan det endelig fejres med nogle få eksklusive koncerter i København og Odense”.