Live Music Odense

Nyt Liv + Extended Suicide

To af Danmarks bedste eksempler på hardcore punk besøger PåTaget: Københavnske NYT LIV spiller tung, dansksproget hardcore med tendens til råbekor og breakdowns så tunge, at de sætter dine nakkemuskler på prøve. 
Anderledes hidsigt går det til, når odenseanske Extended Suicide byder på klassisk hardcore i familie med Black Flag, i et tempo, der tangerer grindcore.Det bliver en aften, hvor du med garanti får danset med hele kroppen!
Smid en hund i døren eller 80 kr hvis du er med på forsalgsbillet eller self 50 kr hvis du er udstyret med et studiekort!
https://paataget.billet.dk/order/gateway/13265703
Vi glæder os til at se dig headbange PåTaget igen!Dørene åbner kl 20 og koncerterne starter kl 21Du kan læse mere om aftenens bands herunder.

NYT LIV har de seneste år gjort sig bemærket med den
selvudgivne 2017-EP ‘Livet Brænder’ og debutalbummet
‘Ensomhedens Kolde Kald’, der udkom i maj 2019 på Indisciplinarian. Dertil medvirker bandet med det ene ud af to
numre til den officielle Copenhell 10 års jubilæums-single
i form af hardcore-hymnen ‘Hårde Tider’. Det har medført
koncerter på blandt andet Roskilde Festival, Copenhell
(x2), SPOT Festival og support-koncerter for ligesindede
artister som Cancer Bats og Turnstile

——————————————————————————-

Extended Suicide er en dansk/spansk trio fra Odense, de spiller rå old school hardcore tilsat et strejf af powerfull black metal, hvor teksterne aggressivt bliver skreget “in your face” på publikum.Extended Suicide har siden deres start i 2011, været garant for en ekstrem trykbølge af spændtfyldt energi, der nådeløs bliver skudt ud over scenekanten ved deres livekoncerter, bandet har udover Danmark været på tour i bl.a. Spanien, UK, Island, Frankrig, Holland, Sverige og Tyskland.
Koncerten er støttet af Odense Kommunes Musikpulje og Statens Kunstfond