Live Music Odense

Jeppe Gram Big Five

Jeppe Gram – Trommer / DK
Erik Kimestad – Trompet / NO
Oilly Wallace – Altsaxofon / DK
Jacob Artved – Guitar / DK
Anders Fjeldsted – kontrabas / DKTrommeslager Jeppe Gram toner med jazzgruppen Big Five rent (jazz)-flag og leverer levende akustisk jazz, som trækker tråde til den amerikanske post bop med et strejf af nordisk noir.
Jeppe Udtaler: “Gennem det meste af mit liv har den akustiske jazz haft en særlig plads i mit hjerte. Dens indvirkning på mig spinder en rød tråd igennem hele min karriere. Som en konstant gennem lange perioder med meget anden musik, fra engagement i diverse pop/ rock-sammenhænge til andre instrumentale og eksperimentale og avantgardistiske sammenhænge, vis udtryk ligger langt fra mainstreamjazzen”.“Mit band Big Five er en naturlig videreførelse af en årelange påvirkning og mit samspil med danske jazzkoryfæer som bl.a. Bent Jædig, Hugo Rasmussen, Jens Winther og Tomas Franck. Jeg en del af Tomas Francks gruppe den dag idag og var også igennem en lang årrække en del af trompetisten Jens Winthers forskellige akustiske og elektriske jazzgrupper”.
“Jeg skriver altid selv (næsten) al musikken til mine bands og de udgivelser som jeg står bag. Kompositionen er og bliver et vigtigt element i bestræbelserne på at gøre min musik så personlig som mulig. En uundværlig forlængelse af trommerne, når jeg vil præge musikken i en bestemt retning, hvilket er også er tilfældet i denne sammenhæng, hvor musikken hviler på en så stærk tradition som mainstream-jazzens.Det er en glæde og et stort privilegium at have mulighed for at dyrke alvoren i musikken. Netop dette ønske er den afgørende bevæggrund for en række hårdsvingende, vedholdende og stemningsfyldte numre, som præger koncerten med Jeppe Gram Big Five. Numre som desuden findes på min gruppes seneste udgivelse The Doldrums”.Dørene åbner kl 20.00
Koncertstart 21.00Forsalg 100 kr.
https://paataget.billet.dk/order/gateway/13265480
Salg i døren 120 kr.
Studerende 50 kr.