Live Music Odense

ROCK HARD POWER SPRAY

ONE NIGHT ONLY: ROCK HARD POWER SPRAY GENOPSTÅR!

One night only: Rock Hard Power Spray genopstår og vender hjem!

Når Rock hard Power Spray træder ind på scenen fredag 3. december, bliver det et længe ventet gensyn med minderne, fællesskabet, publikum og den gamle hjemmebane – Odense.

Det er 10 år siden at Simon, Frederik, Mattias og Ask sidste stod på en scene sammen – og 15 år siden at de debuterede med albummet Commercial Suicide, der var indspillet live på bare seks dage. Men nu gendannes Rock Hard Power Spray for en enkelt aften – når de vender tilbage til dér, hvor det hele startede: Posten i Odense.

“Det er gået op for os, hvor meget vi har savnet musikken, venskabet og koncerterne. Så vi har besluttet at gå i intensiv rock-træningslejr, så vi til december (forhåbentlig) kan levere en indædt, benhård og kærlig rockknytnæve til gamle og nye fans”

Rock Hard Power Spray vandt i 2005 verdens største livemusikkonkurrence og udgav fra 2006-2010 tre anmelderroste og kompromisløse rockalbum og leverede radiohits som ”Ride Om Me”, ”1859” og ”Trigger Nation”. Bandet nåede at spille næsten 500 koncerter over det meste af verden – store scener så forskellige steder som USA, Kina og Rusland.

De gennemtrævlede Europa sammen med The Bloodhound Gang, optrådte til P3 Guld, spillede Smukfest 6 år i træk, satte nye standarder for kreativ markedsføring, slog alle merchandise-salgsrekorder, røg på adskillige avisforsider undervejs og gjorde det hele i en eksplosion af sved, kærlighed og smadderrock!

Rock Hard Power Spray består af Frederik Valentin, Simon Andersen, Mattias Hundebøll og Ask Fogh.