Live Music Odense

DOPHA

Det seneste år har spirende Dopha taget Danmark med storm!

Efter et skelsættende år med stor radiosucces, nomineringer til Steppeulven og Carl Prisen er den talentfulde artist klar til at afslutte 2021 med manér, når hun spiller på POSTEN.

Dopha har netop afsluttet sin Danmarksturné, som fik anmelderne op af stolen af begejstring og annoncerer nu eksklusive stående koncerter i de 4 største byer, hvor hun besøger Skråen i Aalborg, Posten i Odense, Train i Aarhus og Hotel Cecil i København.
’… Dopha kan vi vist alle se frem til at opleve på den ene store festival efter den anden, når forholdene tillader det’ 5-stjerner hos GAFFA for koncerten på Train i Aarhus.

’At Dopha både er guitarist til benet, ferm sangskriver og en ikke mindre end gudsbenådet sanger, stod ikke til diskussion i VEGA.’ 4-stjerner hos Soundvenue for koncerten i Store VEGA.

Dopha fortæller:
’The Game Tour har været så vild en oplevelse. Min første landsdækkende tour. Det har givet så meget energi at møde og spille for et rigtigt levende publikum. Det har været alt fra interne jokes i bandbussen til intense, uforglemmelige øjeblikke på scenen.’
Tilbage i januar 2021 udgav Dopha sit anmelderroste debutalbum ’The Game’, hvor radiosinglerne ’The Game’, ’Happy for Me’, ’I’m Not Crying, You Are’, ’Anti Breakup Song’ og ’September Till June’ er at finde på. Singlerne har ramt bredt på radio, hvor de forskellige numre har kørt i heftig rotation på både P3, P4 og P6 Beat. GAFFA skrev bl.a. sidste sommer: ’Rygtebørsen taler sandt. ’Danmarks næste verdensstjerne’ er fundet’.
Det 5-stjernede debutalbum har sikret Dopha en nominering til ’Årets Sang’ til Steppeulven 2021 med singlen ’The Game’. Derudover er hun netop blevet nomineret til 2 priser for ’Årets Komponist inden for Pop’ og ’Årets Talentpris’ ved Carl Prisen 2021.
’At slå igennem under en pandemi har virkelig været en vanvittig spændende rutsjebanetur. Det har været vildt, og når man er en hardcore drømmer, som jeg er, så føder det egentlig bare nye drømme, når man mærker den store opbakning der har været omkring mig og min musik – og jeg har mere blod på tanden, end jeg nogensinde har haft før. Nu glæder jeg mig til vinter, hvor jeg kan dykke endnu mere ned i sangenes melankoli, men også skabe endnu mere energi og fællesskab sammen med mit band og min røde Fender Mustang.’ siger Dopha selv.

Fans af Dopha kan nu glæde sig…