Live Music Odense

THE MUKHERJEE DEVELOPMENT

BAREN ÅBNER KL. 15.00

Spirende dansk/amerikansk sangskrivertalent danner band med nogle af landets mest succesfulde musikere. Et kompromisløst projekt med sikker kurs mod internationale højder!

Oscar Mukherjee MUH-kar-dji er singer/songwriter med rødder i folkrock og blues. Oscar Mukherjee er opvokset i USA, men kom til Danmark i 2009, hvor han hurtigt gjorde sig bemærket på den danske musikscene. På sine kun 23 år har han udgivet to anmelderroste EP’er, turneret landet som gæst med bl.a. Poul Krebs og Signe Svendsen, blevet nomineret til en DMA-award og opnået landsdækkende P4-airplay med sin seneste single; ”Not Alone”.

I efteråret 2019 stiftede han bandet sammen med genrekrydsende guitarist Jakob Holm, bassist Henrik Poulsen, guitarist Søren Bigum og trommeslager Søren Poulsen. De tre sidstnævnte kendes bedst fra Peter Sommer & Tiggerne, hvor de i mere end et årti har været anerkendt som nogle af landets absolut bedste musikere. To af disse er også faste medlemmer i Jonah Blacksmith.

Det rutinerede A-hold løfter Oscar Mukherjees stærke sangskrivning og dragende skrøbelighed til nye højder, og du kan glæde dig til at The Mukherjee Development besøger Dexter!

Et kompromisløst projekt med sikker kurs mod internationale højder!