Live Music Odense

liberty

I 2018 afsluttede Mattias Kolstrup og Dúné en over femten år lang rejse med platinsælgende albums, overskrifter, hæderspriser og verdensturnéer i hobetal. På trods af sin unge alder har Mattias Kolstrup allerede gennemlevet en livsalder i rock n’ roll, og har nu taget hul på et nyt kapitel, solo-projektet Liberty.

Liberty er et musikalsk projekt, der indkapsler attituden fra 80’ernes punkbevægelse, 70’ernes forgudelse af rockfænomenet og lyden af 00’ernes indie rock – og pop.

Det første bekendtskab med det ambitiøse projekt Liberty var dobbeltsinglen ’Closure / Viva La Illusion’, der udkom den 20. maj 2020 og elegant viste at Liberty spænder over et bredt musikalsk spektrum fra punk og samfundskritik/refleksion til melankolsk indie-pop baskere. 

Siden udgav han den geniale ballade ’Paradise on Fire’ der hurtigt blev en fan favorite, efterfulgt af smash singlen ’1988’, der ledte op til debutalbummet ’Haven’t Felt This Great Since 1988’, der udkom fredag d. 19. juni.

Som en evig rebelsk sjæl udfordrer Mattias nu skæbnen og satser hele butikken med Liberty og sit eget nye pladeselskab, Fickle Binge Records. Det har givet ham fuld kreativ kontrol til at lave kompromisløs, eklektisk og befriende rockmusik, der ikke lefler for nogen som helst – overhovedet. ’Haven’t Felt This Great Since 1988’ er produceret af veteranproducerne Frederik og Fridolin Nordsø samt det unge producertalent Arto Eriksen.

Nyeste udgivelse er ’Turning Back Time’ der udkom sammen med turnéstart på en omfattende danmarksturné i oktober, hvor publikum oplevede Liberty sangene og Mattias i sit rette element, nemlig live! Det er det musikken er skrevet til og der er garanti for en eksplosiv oplevelse ud over det sædvanlige, til Liberty koncerterne!

Liberty er på vej med mere ny musik i foråret og nu er der altså annonceret fem unikke koncerter rundt i Danmark i maj – heriblandt på Magasinet.

Support: Lil Cat