Live Music Odense

JEPPESEN & DE UTROLIGE

JEPPESEN & De Utrolige er tilbage på Dexter i hjembyen Odense. Med sig har de det nyeste album ’En Helt Almindelig Dag’ samt de allernyeste singler ’Vejen Videre’ og ’Vilde Tanker Vilde Katte’,!

POLITIKENS ERIK JENSEN: ’En Helt Almindelig Dag’ et af årets bedste albums i 2020.
Efter Kim Larsens død i 2018 vendte JEPPESEN tilbage til sit oprindelige udgangspunkt som musiker, sanger og komponist. Det resulterede i albummet ’Odense Banegård’ der udkom i 2019 og året efter fulgtes op af albummet ’En Helt Almindelig Dag’. På begge albummer er der 12 stærke popsange skrevet fra den voksne mands perspektiv på livet. Politikens højt respekterede kulturjournalist Erik Jensen havde JEPPESENs seneste album på 2020-årslisten over de bedste albums.
I 2020 indspillede og udgav JEPPESEN duetten ’Tag Med’ med Johan Olsen (Magtens Korridorer m.m.). der opnåede stor radio-airplay.

KONCERTER MED GAMLE VENNER FRA KJUKKEN – ’De Utrolige’
JEPPESEN har et utroligt band med sig rundt. Fra Kjukken er bassist Jesper Haugaard og trommeslager Jens Langhorn. Derudover de rutinerede kræfter Mikkel Grue på guitar og Lars Andresen på keyboards. Et stærkt hold.