Live Music Odense

DIRE STRAITS JAM

ARR. MUSICBOOKING.DK

Tag med Dire Straits Jam på en alkymistisk rejse til stedet hvor gode melodier og berigende sangtekster kommer fra, når vi tager dig på the Walk of Life, Down to The Water Line in The Tunnel of Love, for at møde Romeo & Juliet, smage på Expresso Love, bruge alle vores Money for Nothing, fare vild på Telegraph Road, So far Away, men sammen finde hjem igen, lige tids nok til at Twiste by the Pool med Sultans of Swing!

Dire Straits Jam har spillet sammen i mere end 15 år og har sat sig som sit fineste mål at give sit publikum den bedste Dire Straits oplevelse – i hvert fald i Danmark. Vi tror du vil være enig, hvis du møder og hører os.

Klik lidt rundt på vores hjemmeside, skriv eller ring til os for at høre nærmere, hvis du også vil opleve en helt unik Dire Straits koncert uden at rejse i tiden!

Dire Straits Jam er:

Vokal og lead guitar: Allan Hedberg

Rytme guitar: Peder Hostrup

Bas: Peter Wiese

Trommer: Kim Wichmann

Keys: Morten Jacobsen