Live Music Odense

BLUE MONDAY BLUES JAM FEAT. OLE FRIMER & PER CHR. FROST

BAREN ÅBNER KL. 15.00

Mandag d. 13. september slår Musikhuset Dexter dørene op til endnu en omgang Blue Monday Blues Jam!Som en ekstra julegave præsenterer vi i december hele to gæstesolister, nemlig Ole Frimer & Per Chr. Frost.Ole Frimer har for længst slået sit navn fast på den danske blues scene, siden han i 1968 stod på scenen første gang. Siden har han optrådt med blandt andet Blue Junction sammen med Uffe Steen samt turneret med Peter Thorup. Siden 2008 har Ole spillet med sit eget Ole Frimer Band, der har udgivet flere dansksproget blues album.Per Chr. Frost er nok mest kendt som sin fortid som bassist og guitarist i Gnags, men har ligeledes optrådt med Thomas Helmig, Sanne Salomonsen, Lis Sørensen, Michael Falch, Poul Krebs m.fl. Per Chr. Frost har ligeledes sit eget band, der spiller egne numre.Der er med andre ord lagt i kakkelovnen til et brag af en blues aften, når de to legender mødes til Blue Monday Blues Jam.Musikhuset Dexter åbner kl. 15.00 med servering af kolde og varme drikke. Døren ind til scenen åbnes kl. 19.00 med showstart kl. 20.00Fri entré hele aftenen – så kan alle være med