Live Music Odense

Anders Blichfeldt – Christmas Magic

Alt kan ske – Og det gør det!

En drøm bliver til virkelighed i julen 2021. Anders hæver barren for julekoncerter og skaber en helt ny type koncert.

Kæmpeskærm.

Anders kommer til at optræde foran en kæmpe HD skærm. På skærmen optræder bl.a et symfoniorkester, et jazzband, et 80er band, et countryband og en masse andet….specielt optaget til Christmas Magic. Visuelt bliver der sat nye standarder, og musikalsk samt lydmæssigt er vi i superligaen. Det bliver stort, smukt, sjovt og helt anderledes end nogen anden julekoncert.

I løbet af koncerten kommer der gæster på skærmen som vi alle kender, og selve opsætningen på både scene og skærm kommer til at ose af jul.

Vi får en masse af de julesange vi alle kender, samt en håndfuld julesange Anders har lavet, både i tiden med Big Fat Snake og som solist. Anders spiller og synger selvfølgelig live, både helt alene på scenen og sammen med de forskellige orkestre der optræder på skærmen.

Flere af sangene er arrangeret for symfoniorkester blandet med et rockorkesters rytmegruppe. Musikken er indspillet i et af de bedste studier i Danmark og filmkomponist Jesper Hansen har arrangeret og indspillet strygere og blæsere.

Som publikum kommer vi til at opleve en magisk verden, hvor vi det ene øjeblik oplever Anders helt alene på scenen, for sekundet efter at se ham stå foran et stort orkester. I næste nu er vi på kanetur i høj sne, efterfulgt af et 50-mands stort gospelkor………

Kun fantasien sætter grænser og Anders har en livlig fantasi!