Live Music Odense

End Times Collective

Musikkollektivet End-Time præsenterer en aften med, dekonstruerede rytmer, hårdtslående sound-design, emotionelle sammenstød og eksperimenterende musik. Forvent en aften med en intens og udfordrende lytteoplevelse når Elca, Quiver, Alva Alva og Miss Puppy, guider dig igennem en aften med ny dansk elektronisk musik.

Quiver
er et eksperimenterende elektronisk musik projekt skabt af
Oscar Friisgaard. I musikken er der lagt stor fokus på det
emotionelle udtryk og dette skærer også igennem på de store
patosladede produktioner. Musikken udforsker lydligt temaer som
meningsløshed og længsel, hvilket understreges af de fragmenterede
kompositioner og hurtigt skiftende stemninger. Gennem musikken
bliver der skabt lydhistorier om samtiden, og tilstedeværelsen i den –

Miss Puppy
Glitch. Data. Time-stretch. I en dystopisk fremtidsby, lever individer i autofiktive systemer. Fantasi og virkelighed kolliderer. Kick. Distortion. Pitch correction. Hun lever som en anonym skikkelse.
Tabt i tid i tid i tid og sted. Manipulation. Digital synth. Men sommetider frekventerer et lysglimt gennem gadernes industrielle facader. Som en spejling af et fremtidshåb.

ELCA
er et reflekterende projekt hvis formål er, at udtrykke
personlige såvel samfundskritiske problematikker, via forskellige
kompositoriske metoder indenfor den elektroniske musik og
nærliggende verden. D. 2 August 2021 udkom ELCA’s debut EP ́Pace / Silence. EP’en indeholder 5 sange der hver især har til formål at udforske en bred vifte af temaer, følelser og symptomer forbundet til hans medfødte
hjertesygdom. For at konceptualisere og visualisere disse udfordringer bliver lydbilledet skabt ved hjælp af distorted pads, gennemtrængende
synthesizers og hårdt manipulerede trommer. Det er grænsesøgende og
eksperimenterende, med vision om, at efterlade lytteren i et
konfust og eftertænksomt sted.

ALVA ALVA
er et musikalsk projekt der arbejder med hårdtslående klubmusik og dekonstruerede rytmer. Det sidste år har alva alva arbejdet på et projekt der sammensætter lyd og lys, med en hjemmelavet lys sequencer. Lys Sequenceren er med til at virkelighedsgøre de elektroniske rytmer, og giver samtidig grobund for nye kompositioner, der altid er i udvikling. alva alva bunder i det mørke dystopisk dansemusik, men med dette projekt bliver den lyse side også undersøgt i en asymmetrisk, deform kropslig oplevelse.