Live Music Odense

WRITERS ROUND: BARRETT BABER, SCOTT SEAN WHITE, TERRI JO BOX & TRICK SAVAGE

Barrett Baber præsenterer følgende fremragende line-up: Barrett Baber, Scott Sean White, Terri Jo Box, Trick Savage!

Barrett Barber kom til Nashville, efter han i 2016 endte i top 3 på NBC’s The Voice. Hans sange bærer Arkansas-opvækstens inspiration med sig fra Memphis Blues og River Delta Soul, og Barber etablerede sig meget hurtigt som et stjerneskud på Nashville’s sangskriverscene og har leveret sange til adskillige artister, bl.a. Warner-artisten Cody Johnson, som vandt guldcertificering med Barbers sang Nothing On You. Barber er ligeså talentfuld som performer og vokalist, som han er med sangskriverpennen, og lukker modigt sit publikum med ind i sine personlige fortællinger.

Terri Jo Box er 4x grammynomineret sangskriver og har skrevet sange til nogle af nutidens allerstørste countrystjerner bl.a. Miranda Lambert, Eric Church, Trisha Yearwood og Ashley McBryde. Terri Jo er desuden vært på en af Nashvilles hotteste songwriter rounds “The Freakshow” hver onsdag på et af de cooleste hangouts i byen, baren “The Local”.

Trick Savage er dobbelt Grammynomineret sangskriver født i Oklahoma, som han kalder ”ground zero of country music greatness”. Han har skrevet for tv-stationer, præsidentkandidater og sangere som Eric Church, Ashley McBryde, Dan Smalley, Trisha Yearwood og mange flere. Trick er Nashville Nights guitar-troldmand som, med sit fremragende spil og sine både rørende og sjove sange, vil vinde dit hjerte fra det øjeblik han slår første tone an.