Live Music Odense

DEXTER JAM

Dexter Jam er en musikalsk legestue for byens musikere, hvor genrer krydses og blandes i løbet af aftenen. Scenen er åben, og fællesnævneren for det hele er spilleglæden og den uhøjtidelige stemning og atmosfære, som Dexter tilbyder. – Alle genrer er velkommen!

Jamvært: Jens VestermarkPå scenen er der allerede udstyr til rådighed i form af trommesæt, flygel, hammondorgel, bas- og guitarforstærker samt mikrofoner til sang og blæseinstrumenter. Medbring dit eget instrument og skriv dig på listen til at komme på scenen, så skal du nok få lov at lege med.Musikken starter klokken 20:00. Jam’en åbnes af et husband, som sørger for, at hver jam kommer godt fra land, og at der altid er nogle at spille med i løbet af aftenen.Der er fri entré hele aftenen – så kan alle være med.