Live Music Odense

SLIM0 & MEDIALE MUZIK // SUPPORT: FLUK-ORKESTER

Slim0
– Evigt foranderlige kombinationer af metal, punk og folklore
Når Lena Milovic, Mija Milovic, Simin Stine Ramezanali og Joalane Mohapeloa mødes i slim0 synger de vitale og oprørske sange om søsterlig kærlighed, forelskelse, om talens og sangens magi, om frygten for at miste livets kraft, om solen der vælter dig omkuld og oplader dig. Med deres gribende vokal og deres nu-metalliske folklore-udtryk er slim0 en ekstraordinær oplevelse. 

Mediale Muzik
– Musik som en okkult og spiritistisk seance.
Mediale Muzik er en performancegruppe bestående af musiker Maria Bertel og den konceptuelle kunstner og skribent Tobias R. Kirstein. Deres optrædener er kendetegnet af voldsomme lydflader og eksperimenterende tilgange til lyd og performancekunst. Aftenens performance er en abstrakt fortolkning af verdenshistoriens ældste fortælling om Gilgamesh. Komprimering af information støbt ind gipstavler. Om Maria Bertel (eget værelse)
Som trombonist i Bad Astma, Gud er Kvinde og Ymers Pizza er Maria Bertel kendt for at udfordre den gængse opfattelse af trækbasunen som instrument. Hun bevæger sig imellem improvisation og repetition i forvrængede overtonekompositioner, samt intense, perkussive fragmenter. Sammen med kunstner og skribent Tobias Kirstein har hun performanceduoen Mediale Muzik, der tager udgangspunkt i den okkulte spiritisme. Support FLUK-Orkester
– No wave-koncert, lydeksperiment og kunsthappening:
Fyns Laboratorium for Ung Kunst indleder aftenen med et 8 personer stort orkester, der udforsker grænserne mellem rockkoncert og kunsthappening