Live Music Odense

SKÆKFEST: HEXENBRETT (DE) + SUPP. ARSENIC ADDICT

Skrækfest kan i samarbejde med Metal Mekka og Kulturmaskinen præsentere to af tidens stærkeste metalnavne fra den brutale metalundergrund. 

Arsenic Addict (DK)
Arsenic Addict har med deres brutalitet tidligere rystet grundvolden under Skrækfest. I dag er Arsenic Addict med deres fanden-ivoldskhed og kompromisløshed et af landets sværvægtere inden for dødsmetal. Igen i år vil byens stolthed levere en kæberasler af en koncert, når Arsenic Addict ligesom de levende døde, vender Arsenic Addict stærkt tilbage til årets udgave af SKRÆKFEST. 

Hexenbrett (DE)

Tysk ekstrem black metal-band første fuldlængde er en medrivende og charmerende hyldest til horror og hærg, der vækker minder om dengang, da metal var for degenererede og farlige typer. Resultatet er både festligt og b-filmsskummelt.

Sving garnet, vis dine horn og byd døden velkommen til Skrækfest.