Live Music Odense

Nana Jacobi + support: Liv Vester Larsen

Nana Jacobi rider bølgen efter sine single-succeser, herunder Ingenmandsland (som i ugevis har ligget i top ti hos DR P6Beat), Et Skib og Sneblind, der alle har fået radiorotationer, store playlisteplaceringer og tusinder af intense interaktioner fra fans.
2020 har uden sammenligning været et heftigt år for alle. Et år vi kommer til at huske.

Med en pulserende, dramatisk og længselsfuld energi, resonerer sangene på albummet ‘Magnet Sky’ i tiden lige nu. Nana’s fjerde fuldlængde album udkommer 12. februar, og herefter er hun klar til at møde sit publikum live. Nana Jacobi fik for år tilbage sit gennembrud med sangen ‘Open Sky’ – en sang der har opnået en form for evergreen status og stadig i dag spilles i dansk radio. Nana er desuden én af grundlæggerne bag det innovative og prisbelønnede koncertprojekt HUN SOLO og pladeselskabet HUN SOLO RECORDS, som bl.a vandt ‘Tak Rock Prisen’ ved GAFFA’s award-show 2020. Hun er en markant stemme i det danske debatlandskab, ikke mindst når det kommer til kønsubalancen i dansk musikliv. Som sangskriver er hun ofte involveret i sessions og samarbejder, senest i forbindelse med sangen ‘Ramadan i København’, som hun har skrevet sammen med bl.a Isam B (Outlandish) til Højskolesangbogen, og som mildest talt skabte stor debat i alle danske medier