Live Music Odense

Loke Deph + KÅ

DanceLikaMonkey præsenterer to af Danmarks skarpeste rappere på den nye scene: KÅ og Loke Deph

 er et friskt pust på den danske rap scene og rammer et tidspunkt, hvor eftertænksom rap dominerer især amerikansk hip hop. Han har store ambitioner om at bidrage med et nyt spin på, hvordan rap kan lyde i dag.

Han skiller sig ud fra mængden og følger ikke nødvendigvis
en særlig trend. Han er tro mod sin instinkter, hvor fokus er at bruge musikken som et outlet for sine følelser og liv.
KÅ befinder sig i en konstant organisk musikalsk udvikling og samler op på eksistentielle, følelsesmæssige emner, hvilket kendetegner KÅs måde at skrive musik på. Han bryder med traditionelle, basale normer og familiemønstre, hvor man ikke taler om følelser, men bare følger strømmen. Han er karakterfast og insisterende og går ikke på kompromis med sin lyd eller sit
tekstunivers.

Loke Deph‘s kunstneriske udtryk er fuld af autencitet og afvæbnende charme. Rapperens tekster er tvetydige og besynderlige, og rører ved alt fra de største mysterier i livet, til hverdagens udfordringer.En lang rejse kulminerer nu, hvor han endelig har udsendt sit soloalbum. Det ti-numre lange album “Vor Frelser” består af to håndfulde sange. Der skiftes fra medrivende og hårdtpumpede produktioner til afdæmpede og følelsesfulde refleksioner. Hver især viser sangene en side af Loke Dephs univers.