Live Music Odense

KAKI KING (US)

Den Brooklynsbaserede komponist og guitarist Kaki King betragtes som en af ​​verdens største nulevende guitarister, kendt både for hendes tekniske mestring og for sin konstante søgen efter at skubbe grænserne for instrumentet!

I 2015 lancerede Kaki “The Neck is a Bridge to the Body”, en banebrydende multimedieoplevelse, hvor hendes guitar blev brugt som projektionsskærm. 

Showet turnerede i hele Nordamerika, Europa, Australien, Tyrkiet, Japan og Brasilien og markerede hendes første multimedia forestilling.

Kaki har udgivet 9 albums i løbet af de sidste 14 år og turneret omfattende over hele verden og præsenteret sit arbejde i så prestigefyldte kunstcentre som Kennedy Center, MoMA, LACMA, The Met og Smithsonian Design Museum. Hun har skabt musik til adskillige film- og tv-lydspor, herunder “August Rush” og Sean Penn’s “Into the Wild”, som fik en Golden Globe-nominering til Best Original Score.

Foruden sit solo-arbejde har hun optrådt sammen med symfoniorkestre og kammerensembler, herunder Detroit Symfoniorkester og strygekvartet Ethel, og indspillet et album i samarbejde med Porta Girevole Kammerorkester bestilt af Berklee College of Music.

Kakis nye album, album, Modern Yesterdays, udkommer efteråret 2020.