Live Music Odense

teitur

Teitur i Magasinet – og denne gang bliver han her. Sidst Teitur skulle spille i Magasinet, blev koncerten rykket til Jyske Bank Arena. Det sker ikke denne gang – glæd dig til en af vores fineste sangskrivere på en af landets bedste scener!

Den færøsk fødte Teitur Lassen er efterhånden en erfaren herre på den nordiske musikscene. Med to Danske Grammy Awards, over 1000 koncerter og 8. studiealbums i bagagen, har Teitur bevist sit
talent for at fange lytteren i et intenst og forførende greb. Teitur debuterede i 2003 med ’Poetry & Aeroplanes’.
Gennem tiden er Teiturs kunstneriske ambitionsniveau steget, og senest har han udgivet albummet ‘I Want To Be Kind’.

“Til forårs koncerterne spiller jeg en del sange fra “I Want To Be Kind,” samt helt nye numre fra et kommende album og selvfølgelig også publikumsfavoritter. Jeg har fået multi-instrumentalisten Gustaf Ljunggren til at komme at spille sammen med mig. Det bliver magisk” udtaler Teitur.

Koncerten arrangeres af Kulturmaskinen og Nordatlantisk Hus.