Live Music Odense

MICHAEL LEARNS TO ROCK

MLTR er tilbage – og de har noget helt særligt med til Jyske Bank Arena den 7. september 202!

Played On Pepper (POP), albummet er et af MLTR’s allerstørste,  med hits som “Someday”, That’s Why…..”, “Love Will Never Lie, “How Many Hours” og mange flere.

Albummet var MLTR’s svendeprøve, da bandet for første gang, uden indblanding fra producere og pladeselskaber, var alene om al indspilning og teknik, og det vil altid stå som en milepæl i dansk og international pop-historie og ikke mindst for bandet selv.

Mange af sangene er blevet evergreens i store dele af verden, og albummet har vist sig at bestå tidens test igennem 3 årtier. På den kommende Played On Pepper Live 2021-turné, vil hele POP albummet vil blive fremført sammen med MLTR’s mange andre hits.

Selv siger bandet: ”Vi glæder os rigtig meget til at give vores danske publikum chancen for denne særlige oplevelse, og vi ønsker med denne specielle koncert-turné at præsentere hele POP-albummet som det store pop-album og ”værk” det altid har været for os. Vi kommer hele landet rundt og vil selvfølgelig ikke snyde publikum for at kunne synge med på de største sange fra vores andre albums.”

Én ting er sikkert: vi glæder os helt vildt til at fejre et af MLTR’s største albums – LIVE!