Live Music Odense

Lucy Love | Femi Festival 2021

Smag bliver underordnet når det handler om kunstnerisk kvalitet
Der har været stille i længere tid, men nu har danmarks anmelderroste ‘Do-It-Yourself-Duo’ løst kabalen og er tilbage med slagkraftig gun-clap lyrik og gennemført grime i verdensklasse.
Lucy Siame har sammen med sin tro partner-in-crime, produceren Yo Akim, fundet tilbage til den symbiotiske skabelsesglæde. Duoen Lucy Love er nu tilbage og har i bedste comic-book stil taget syv-mile-støvlerne på, og er klar til at overtage verdensherredømmet med deres slagkraftige grime og konceptuelle kunst. Lucy Love er manifestationen af en moderne superstjerne. Duoen har smedet sin egen identitet ved hjælp af hårdt arbejde, dedikation og store visioner, hvilket både skinner igennem i musikkens kompromisløshed og i det gennemtænkte visuelle univers.
Denne nåedesløse dedikation har lønnet sig ved at affyre en komet-karriere, der har bragt duoen verden rundt det sidste årti, samtidig med at de har opnået stor anerkendelse både i og udenfor Danmark. Lucy Love høstede allerede ved deres spæde begyndelse prisen “Experimentet” til prisoverrækkelsen ved P3 Guld i 2009- og roserne er blevet ved at falde siden.
Musikken finder sit afsæt i både undergrundens hårdtslående grime, art-poppens gennemtænkte finesser og klassisk science fiction. En ganske særlig kombination, der er nøje udvalgt sammensat i et eklektisk dog sammenhængende udtryk, der altsammen har tråd ind i Lucy’s identitet, som uddannet billedkunstner, med Engelsk- Zambianske rødder og hendes kreative opdragelse fra en kunstnerisk mor, en far der var DJ og en søster der er danser.