Live Music Odense

LARS LILHOLT + EN LILLE POSE STØJ (udsolgt)

Er du klar til en storslået fest under bøgetræerne?

LARS LILHOLT

Når Lars Lilholt rammer Den Fynske Landsby, er det med sit otte mand store orkester – en solid, velspillende maskine, der ved, hvordan man laver en fest!

Genren er et dejligt mix af folk, pop og rock – også kaldet moderne folkemusik. Setlisten byder både på numre fra den nyeste udgivelse Drømmefanger og store klassiske hits som Den Hvide Dværg, Cafe Måneskin, Kald det kærlighed og Onkel Christian.

Lars Lilholt Band har aldrig siddet fast i ”sådan plejer vi at gøre”. Hver eneste af de mange tusinde koncerter har været forskellige. Det er netop derfor, at de år efter år kan melde den ene udsolgte koncert efter den anden. Og med over 2,5 millioner solgte albums gennem tiden er bandets popularitet sikkert cementeret.

EN LILLE POSE STØJ

En Lille Pose Støj hylder den folkekære musiksmed Kim Larsen med en musikalsk rejse igennem flere årtier. Foruden den altid veloplagte og guitarspillende forsanger, Claus Balslev, består bandet af brødrene Jensen på bas og guitar og ligeledes Hr. Holmegaard på keyboard og Mads Boe på trommer. Repertoiret udspiller sig udelukkende i Kim Larsens univers. Det vækker glæde og begejstring, når bandets gode kemi og spilleglæde skaber gode oplevelser sammen med publikum.