Live Music Odense

FREDERIK VILLMOW TRIO (NO/DE/DK)

Frederik Villmow har samlet en trio specielt til denne aften!

I september 2019 udgav Frederik Villmow ”Live in Copenhagen” optaget live på Jazzhus Montmartre med en af Danmarks førende jazzmusikere, saxofonisten Tomas Franck.

Debutoptagelsen blev rost af den internationale presse for sin høje energi, virtuositet og musikalitet. Blandt dem af bladet Jazz Japan, Jazzthing Germany, Jazz DK og UK Vibe. Frederik Villmow har samarbejdet med Tomas Franck, Carl Winther, Vigleik Storaas, John Pål Inderberg og Chris Potter, blandt andre.

Carsten Dahl er en af ​​de mest innovative og fremragende pianister på Europæisk jazzscene. Han har deltaget i over 250 optagelser, over 30 af dem i hans eget navn og har spillet med en lang række kunstnere, herunder Ed Thigpen, Eddie Gomez, Joe Lovano, Dave Liebman, Jerry Bergonzi, Tomas Franck, Gregory Hutchinson, Ruben Rogers, Johnny Griffin, Arild Andersen, Jon Christensen, Alex Riel, NHØP og mange flere.
Hans arbejde resulterede i at modtage Ben Webster-prisen, flere danske musik Præmier og en verdensomspændende anerkendelse fra andre musikere og journalister.

Felix Moseholm er en dansk bassist med base i New York City, som har arbejdet med anerkendte kunstnere, herunder Alex Riel, Jesper Thilo, Jorge Rossy, Joe Farnsworth, Rodney Green, Frank Lacy og Brad Mehldau. Han har studeret på The Juilliard Skole i New York med jazz-storheder som George Coleman og Ron Carter, og har modtaget flere priser såsom ‘The Horace Parlan Talent Award’.

Trioen vil præsentere nogle udvalgte jazzklassikere fra The Great American Sangbog med en intuitiv tilgang.