Live Music Odense

CARSTEN DAHL SOLO

“Til denne unikke og intime soloklaverkoncert med Carsten Dahl kommer lytteren på en spændende rejse ind i Carstens kreative skabende øjeblik på flyglet.
Carsten Dahl anses i dag for at være en af de mest innovative og geniale improviserende musikere. Hans vidtrækkende talent lader til at være ubegrænset. Han udtrykker sig frit i jazztraditionen og samtidig spiller han som en improviserende komponist på en original og narrativ måde som ganske få.

Soloklaveret fylder meget i Carsten Dahls karriere, og det er også for to soloplader, at han har fået DMA Jazzprisen for årets bedste plade i 2004 og 2011. Her henter han både inspiration hos eksempelvis den klassiske pianist Glenn Gould eller jazzpianister som Keith Jarrett, Bill Evans og Bud Powell.

Han dyrker improvisationen i yderste konsekvens som også trækker på et stort og bredt kendskab til den klassiske musiks traditioner.