Live Music Odense

BULL & HJORTH | OUTDOOR VENUE |

Palle Hjorth: kendt fra bl.a Savage Rose, Poul Krebs og Peter Sommer. I 2014 modtog han en Steppeulv som årets musiker.
Gorm Bull: manden bag slagsangen ”Danmarks Jernhårde Ladies” og har deltaget i Dansk Melodi Grandprix i 1993/1996.

Som alle andre, er Gorm Bull og Palle Hjorth mærket af denne tid. De har faktisk intensiveret deres samarbejde de seneste uger, ved at spille 6 live-koncerter på Facebook. “Smugkoncerter”, som de kalder dem. Undervejs har publikum kunnet kommentere og reagere på det hele. Oplevelsen har været overvældende for duoen. Der er kommet mange åbne og private beskeder, der beskriver folks stærke oplevelse med at kunne dykke ind i musikken, slukke for strømmen af dårlige nyheder eller reflektere over, hvordan livet leves. Disse reaktioner har understreget Bull&Hjorths tro på, at musik kan mere end at underholde – det kan lindre og give stof til eftertanke.