Live Music Odense

TAILCOAT (SE/DK)

Tailcoat er urban instrumental folk, når det er bedst! Det lyder som langsom dans på trægulve og udstyrer dig med lydsporet til dine dagdrømme og søvnløse nætter!

Tailcoat er blevet kaldt sin generations nye all-star band indenfor nordisk instrumental folkemusik med deres sjældne instrumenter og filmlyd, hvor inspiration fra traditionel folkemusik bliver til nyskrevne kompositioner. Musikken er progressiv og trækker linjer fra mange genrer og traditioner over hele kloden.

Deres debutalbum ’Tall Tales in Tiny Pieces’ blev udgivet i november 2019 og har fået en flot modtagelse. Den endte bl.a. på det svenske magasin Liras liste over top 10-folkemusikalbum i 2019, og blev også inkluderet på den danske Radiofolks top10-folkemusik album-liste.

Henriette Ambæk Flach (DK): Violin and Hardanger Fiddle
Emil Ringtved Nielsen (DK): 5-stringed electric bass
Rasmus Brinck (SE): Nyckelharpa
Mårten Hillbom (SE): Percussion
Villads Hoffmann (DK): Cittern