Live Music Odense

KAJSA VALA BAND (DK/IS)

 I øjeblikket er Kajsa Vala i gang med skrive nyt materiale til kommende udgivelser, og publikum får en mulighed for at opleve numre fra skriveprocessen side om side med akustiske versioner af numre fra tidligere plader!

Med en islandsk mor og en dansk far har Kajsa Valas musik rødderne plantet i den nordiske muld. Men hun har i flere omgange boet i Nashville for at dykke dybt ned i sangskriver-håndværket, og det har formet hendes eget take på den amerikanske musiktradition. Kajsa har skabt sin helt egen lyd

Hvis man skal placere hende i referencernes land, rammer hun skævt ind et sted imellem Alison Krauss, Gillian Welch og Cat Power. Kajsa Vala udbygger frygtløst Americana-traditionen med antydninger af pop, en tendens, man for eksempel også hører hos de svenske søstre i First Aid Kit, som heller ikke er bange for at krydse genrer.

Kajsa Vala er en fremragende tekstforfatter, en sanselig vokalist og en kvindelig guitarist, der mestrer sit instrument, fra akustisk og dobro til en stærk, tung elguitar.

Det bliver intimt, nærværende og ikke mindst utrolig hyggeligt!

Nashville Nights-konceptet er en en platform, der favner udveksling af ideer, liveoptrædener og promovering af countrymusikgenren i Danmark.