Live Music Odense

AUDITIONDAYS

AuditionDays koncertaften i rappen og hip hoppen tegn ft. Musokes Odyssé, Johnas-K og Uartig. Line up: Musokes Odyssé

Kvartetten MUSOKES ODYSSÉ kombinerer kræfter fra Uganda, Congo, Ghana og Danmark og laver poesi/rap. Projektet er en socialrealistisk fortælling som kommenterer på samfundsudviklingen i relation til den rå kriminalitet og etnicitet. Vores shows veksler mellem storytelling og jazz rap.Lyt til Musokes Odyssé her:
https://youtu.be/kh-3wr9qNXs

https://www.facebook.com/musokesodysse

Johnas-K
I sin mission for at repræsentere både det nye og det gamle, skaber rapkunsteren Johnas-K noget helt unikt! Han bryder de statiske bevægelser, som vi befinder os i.
Inspireret af de gode gamle rappere som L.O.C, Suspekt og PerVers, leverer Johnas-K ultra sprøde beats med rytmer af klassisk lyd og nymoderne beats. Med et glimt af humor rapper han om hverdagens undertrykkelse.Lyt til Johnas-K her:
https://www.youtube.com/watch?v=poStHrrjjsQ

https://www.facebook.com/Johnas-K-236323686415242

Uartig
Uartig er en solo artist der dyrker undergrunds rap og hip-hop. Hans musik er unik og tekstuniverset er både dybt, men også fyldt med sprængfarlig action. Musikken er hård, tit med en aggressiv eller dyb atmosfære gemt i sig. Med virkemidler som man finder i moderne hip-hop og trap er Uartig en upcoming ”star” på dansk jord.Lyt til Uartig her:
https://orcd.co/uartigapocalypse

https://www.facebook.com/HamDerUartig/