Live Music Odense

ANA SILVERA (UK)

Den Londonfødte singer-songwriter og multi-instrumentalist Ana Silvera, hvis folkemusik og bluegrass-tonede melodier er lyriske, intime og følelsesladede, oser af ‘magisk historiefortælling’ (The Guardian)!

Hun har sunget duet med kunstnere som Imogen Heap og Alan Hampton (Fiona Apple, Andrew Bird), optrådt på prestigefyldte spillesteder og festivaler, herunder SXSW, Royal Opera House (UK) og Iceland Airwaves, og for nylig blev hun præsenteret som en officiel showcase-kunstner for Folk Alliance International , Montreal.

Hun har turneret udførligt med talentfulde samarbejdspartnere, herunder den danske violinist Bjarke Falgren og kontrabassist Jasper Høiby og har vundet bifald fra presse og radio inklusive The Guardian, BBC Radio 6, SWR Radiophon og NDR.

Hendes seneste udgivelse, et samarbejde med kora-mester Sefo Kanueteh med titlen ‘Light, Console Me’, blev udgivet i november 2020.