Live Music Odense

UDE AF KONTROL & FAUSTIX

Englando, Balken og Munken har de seneste år skabt en bølge af hits og opnået mere end 240.000.000 (!) streams, alene på Spotify, hvor drengene i den grad er vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet.

På trods af meget begrænset kommerciel support har Ude Af Kontrol haft 3 singler i Top50 på Spotify på samme tid i 2019.

Det bliver hele tiden næste niveau for den opfindsomme trio. Drengene er, som navnet lægger op til, kendte for at skubbe til grænsen og det er ikke unormalt at en UAK koncert bliver stoppet undervejs grundet et for vildt publikum. Senest på Stjernescenen, Smukfest 2019, blev Ude Af Kontrol’s koncert sat på pause (af to omgange) af Adam Duvå Hall inden drengene fik lov til at gennemføre festen.
Ude Af Kontrol’s farverige energi blev også forløst på Plænen i Tivoli, som i øvrigt var den mest besøgte Fredags Rock koncert i 2019 med over 22.000 gæster, kun overgået af Tom Jones!

Faustix har markeret sig ikke bare i Danmark men også internationalt. Masser af priser og awards og mere end 300 millioner streams på Spotify med han egne singler og remixes. Live er Faustix både legesyg og dynamisk, men altid med fuld energi tæt kontakt til publikum.

Til september kan vi opleve Faustix sammen med Ude Af Kontrol og Faustix håber at året 2021 bliver et år , hvor han får endnu mere mulighed for at udvikle sig musikalsk, kreativt og personligt.