Live Music Odense

THE UNDERGROUND YOUTH (UK-DE)+ THE VACANT LOTS (US)

The Underground Youth (UK-DE)
TUY har gennem årene udviklet sin lyd fra mørk og filmisk psykelisk rock henimod en mere omfavnende og støjende post-punk stil. Efter at have eksisteret i et årti og konstant udvidet sin trofaste følgeskare grundet bandets omfattende turnévirksomhed og hæsblæsende liveshows, måtte bandet aflyse en stor turne i USA og Canada i begyndelsen af 2020 på grund af covid-19 pandemien. Herefter vendte bandet hjem til Berlin og påbegyndte en lang periode med lockdown-skrivning og indspilning af bandets tiende album ”The Falling”, der bliver udgivet den 12. marts.

The Vacant Lots (US)
The Vacant Lots er en amerikansk duo, der fremfører sine minimalistiske rock and roll sange med en grænseløs energi iklædt en ægte punk og DIY ånd.
Begrebet dualitet er et konstant tilbagevendende tema for bandet i både deres tekster og visuelle udtryk, der bl.a. afspejles i deres monokromatiske artwork.