Live Music Odense

STUART A. STAPLES (TINDERSTICKS) – (UK)

NASHVILLE NIGHTS

12 albums med Tindersticks og 3 soloalbum har Stuart A. Staples med sig efter næsten 30 år på scenen. Han har stået bag soundtracks, skrevet musik til kunstinstallationer, dans og teater, og det var også Tindersticks, man kunne høre i Sopranos seriens første sæson!

In 2014 blev Stuart og Tindersticks inviteret til at skabe soundscapes til The In Flanders Fields, på WWI museet i Ypres. Samme år udgav han sin første digtsamling. I 2016 kom Tindersticks’ album The Waiting Room som involverede et samarbejde med kortfilmfestivalen Clermont-Ferrand, hvor Stuart både var med som filmskaber og kurator. I 2017 instruerede han sin første film Minute bodies : The intimate world of F. Percy Smith.

Stuart A. Staples er med andre ord en historiefortæller med imponerende mange udtryk.

Nashville Nights kom for første gang til Danmark i efteråret 2020, og blev en massiv succes med en række udsolgte aftener og stor begejstring hos publikum og anmeldere.

Nashville Nights er en koncertrække, der bringer store internationale sangskrivere rundt i landet til intime og underholdende koncerter med sangskrivning i fokus.

Den danske sanger og sangskriver Stefan Mørk, som står bag koncertrækkerne, har i lange perioder dyrket sin musik i Nashville. Her har han gennem årene opbygget et stort netværk af musikere og sangskrivere, som har givet ham muligheden for at sætte Nashville Nights op herhjemme med deltagelse af store talenter fra USA.

”Det lyder vildt, men hit-sangskrivere fra Nashville står faktisk i kø for at være med! De vil rigtig gerne til Danmark og Europa. Så publikum kan godt glæde sig til nogle intime koncerter med virkelig veloplagte og underholdende folk på scenen”.