Live Music Odense

BLUES CARAVAN 2021 (US)

JEREMIAH JOHNSON + RYAN PERRY + WHITNEY SHAY

Det respekterede label Ruf Records ‘Blues Caravan byder på Showcase-turné med Jeremiah Johnson, Ryan Perry og Whitney Shay!

Tre stigende talenter der truer med at brænde huset ned og sparke blues ind i moderne tidsalder!

Jeremiah Johnson er St. Louis bluesman fra skolen med hårde knægte. Efter at have været det sydlige kredsløbs bedst bevarede hemmelighed, satte 2018 og albummet “Straitjacket” bandlederen i rampelyset med sine brændende optrædener. ”Jeg er sydlig blues-rock,” siger Jeremiah. ”Det er i mit blod, mit hjerte og min sjæl. Jeg synger altid mine sange fra mit hjerte med den samme lidenskab, som jeg havde, da jeg skrev dem. Jeg kunne ikke være mere begejstret for Blues Caravan-opstillingen – det vil være varmere end en to-dollar pistol! ””

Vi mødte først Ryan Perry som et teenage-fænomen, da han kaprede 2007’s International Blues Challenge i Memphis med hans Hjemmelavede Jamz Blues Band, og annoncerede sit talent for skarp historiefortælling, svidende guitar og soulfuld vokal. Denne karismatiske bandlederes talenter er kun vokset i løbet af det sidste årti, og efter 2019’s solo-debut på Ruf Records er Ryan den færdige artikel, bevæbnet med en sætliste til at hæve taget. ”Fans kan forvente høj action og lavt ego på Blues Caravan,” siger han. ”Mine live shows er fyldt med lidenskab og sjæl, altid sjovt og fuld af energi – som kun en Mississippi-bluesman kan levere.”

Whitney Shay. Når denne San Diego ildkugle rammer scenen, er det første du bemærker det brændbare hår og mousserende kjoler. Men på dette års Blues Caravan, vil sangerens show stemme overens med hendes stil, da Whitney ryster R&B-ryster fra hendes anerkendte A Woman Rules The World-album – og giver dig en sneak-forhåndsvisning af studiematerialet, der kommer. ”Når jeg optræder,” siger hun, ”vil jeg have, at folk skal danse og blive forlovede. For mig har blues altid handlet om katarsis, udrensning af triste oplevelser. Hvis jeg kan få publikum til at forlade huset smilende og føle, at de er glemt af problemerne i deres dag, har jeg gjort mit job”.