Live Music Odense

BAAL 25 – JUBILÆUMSTOUR

BAAL FEJRER 25-ÅRS JUBILÆUM FOR FØRSTE PLADE-UDGIVELSE!

D. 26. Februar 1996 udkom Baals debutalbum ”Sensorama” og bandet formåede allerede med deres første album at skabe en dansk rockklassiker, der midt i en minimalistisk grungeperiode adskilte sig ved at trække på referencer fra bl.a. Queen, Bertolt Brecht og David Bowie. Albummet blev fulgt op af et sandt triumftog på landets spillesteder og festivaler, og her blev Baals unikke live-ry grundlagt med bl.a. nogle mindeværdige, nærmest sekteriske seancer på Midtfyn og Roskilde Festival.
Allerede på næste udspil ”Karaoke” fra 1998 skiftede bandet stil imod et mere elektronisk udtryk og de har lige siden eksperimenteret og udfordret sig selv i snart sagt alle tænkelige stilarter, dog altid med Bjørn Fjæstads markante, samlende vokal som genkendeligt midtpunkt. Baal har på alle deres udgivelser dyrket egne lyster og ambitioner uden alt for megen skelen til diverse modeluner i musikindustrien.

I alt er det blevet til 8 studie-albums og 4 teater-plader.

Baals live-koncerter har deres helt eget liv og bandets fantastiske, trofaste fans skal selvfølgelig ikke snydes for en jubilæums-tour – corona eller ej.
Koncerten bliver et bredt udvalg af sange fra det store bagkatalog – og koncerten vil følge myndighedernes anbefalinger, så indtil videre halveret antal solgte billetter og kun siddepladser med behørig afstand. Arrangørerne garanterer, at man kan få sin billet refunderet, hvis koncerten flyttes eller aflyses.