Live Music Odense

KOM VI LØBER

Special Guest: he is tall

Lone Slot Nielsens soloprojekt KOM VI LØBER debuterede i 2019 med albummet ”Sct. Hans”!

Med en nærværende vokal, legende danske tekster og skæve guitartemaer, giver hun elektronisk indierock et frisk skud fra hoften. Siden har hun med sit liveband spillet en række koncerter og festivaler over hele landet.

Den 8. maj 2020 udkom singlen “Hendes Ansigt” skrevet med udgangspunkt i et digt af Jørgen Leth fra 1968 og produceret af Lone i samarbejde med Aske Bode.

Singlen fik en flot modtagelse med playlisting på P6 Beat og meget positive anmeldelser fra bla. GAFFA, GF Rock, Bands of Tomorrow, Good because Danish og Musik Mig Blidt.

Henover sommeren blev den et regulært radiohit og er nu det mest spillede nummer på P6 Beat i hele 2020.

Special Guest: he is tall

Den sympatiske drengerøv Troels Thorkild Sørensen, fra Mårslet ved Aarhus, har gjort et imponerende første indtryk i det danske vækstlag og sammenlignes med den amerikanske musiker, Jeff Buckley. Han har ligeledes ageret support act for navne som Tyler Childers, Leoniden og Brandy Clark.

Sebastian Saxton fra P6 Beat siger om he is tall.:
“ Jeg synes din stil er virkelig original og jeg har svært ved at se, hvordan andre skal kunne efterligne dig – hvilken er en sjælden ros at give! Så tusind tak for din musik. Jeg sætter rigtig stor
pris på det! – Jeg synes virkelig din stemme kan bære det.”