Live Music Odense

pil

GRATIS KONCERT med VINDEREN af KarriereKanonen 2021 – Pil

Vi glæder os til at byde indenfor til vaskeægte lækker og autentisk livemusik henover sommeren.

Denne gang præsenterer Pakhuset en af dansk musiks helt store rising stars, nemlig Pil som netop har vundet DRs KarriereKanonen.

Koncerten foregår på vores udendørsscene til højre for hovedindgangen. Alle deltagere skal sidde ved et bord, det er derfor ikke muligt at stå op til arrangementet. Siddepladserne til koncerten er efter først-til-mølle-princippet. Bordene må ikke rykkes og koncerten afvikles efter gældende restriktioner i forbindelse med udendørsarrangementer.

・Pil skriver dansksprogede sange om de skæve følelser i et opløftende og legende popunivers. Ensomhed og ulykkelig kærlighed beskrives så præcist som muligt, så lytteren kan mærke at der er noget på spil og samtidigt kan nikke genkendende til de udpenslede, pinlige scenarier. Som når Pil står på et levende dansegulv, omringet af mennesker, og aldrig har følt sig mere ensom i hele sit liv.・I efteråret 2019 udgav Pil sin første EP “Når Du Går Herfra” og fik særligt ros for sine velskrevne danske tekster, som af Soundvenue blev kaldt “mesterligt konstrueret”. Især sangen “Nattely” har givet Pil en masse omtale i musikmagasiner og loyale lyttere på Spotify, hvor nummeret har rundet 600.000 streams.・I 2020 modtog Pil et arbejdslegat fra Statens Kunstfond til at skrive sange om ensomhed. For Pil er det altafgørende at musikken er vedkommende og nem at forstå, så lytteren fanges ind allerede fra de første sungne linjer. Dette gør sig også gældende til koncerterne, hvor Pil er solo på scenen og inviterer publikum helt tæt på i en nærværende og nærmest venskabelig stemning.・Singlerne “Gulvet” og “Omvendt” er begge at finde på den kommende EP “Jeg er den, historien burde dreje sig om”, som udkommer i 2021. “Omvendt” er en duet med Andreas Odbjerg og er lige nu i rotation på P4.