Live Music Odense

PHLAKE AKUSTISK + LORD SIVA

PHLAKE AKUSTISK

Det bliver en helt særlig aften i Landsbyen, når den succesfulde duo får bøgetræerne til at svaje i takt til hits som Waited All SummerSlip Away og Baby Steps.

Hele Danmark gik i en kollektiv Phlake-psykose, da bandet bragede igennem tilbage i 2016 med debutalbummet Slush Hours. Med kæmpehits som Pregnant, Angel Zoo, The Rascal og den slagkraftige albumefterfølger Weird Invitations, har duoen cementeret sig som en del af landets musikalske elite.

De seneste år har de oplevet et behov for at trække vejret ovenpå den enorme succes. Undervejs i skabelsen af den nye plade The Illegal Download Of Your Soul er de nået til et sted, hvor tingene igen er begyndt at føles nyt og unikt. De har savnet musikken – og det er den nye T.I.D.O.Y.S.-plade et resultat af.

LORD SIVA

Lord Siva har længe været anerkendt som et af de stærkeste navne på den danske musikscene. Med sin inderlige vokal og det kompromisløse, visuelle og musikalske udtryk skiller han sig ud fra mængden og er i en kategori helt for sig selv.

Lord Siva ved, hvordan et hit skal skæres – og der er ingen tvivl om, at Landsbyen bliver lidt mere magisk med tonerne af Solhverv, Stjernerne, Room for Love og Paris.

Samarbejdet med den danske producer Vera (Liss, Off Bloom, MØ) har sikret, at Lord Siva for alvor er nået ud til det bredere publikum. De to kunstnere fik deres første #1 på den danske Spotify Top-50 med singlen Paris og har siden været nomineret til Årets Streaming Hit.