Live Music Odense

MICHAEL FALCH AKUSTISK + MATHILDE FALCH

MICHAEL FALCH

Oplev Michael Falch i et poetisk, akustisk sommer-set up – sammen med Signe Svendsen og guitaristen Lars Skjærbæk. Det bliver med et repertoire bestående af Falch’ens største hits gennem mere end fire årtier og med smagsprøver fra hans seneste albumsucces Forår i brystet fra 2020.

Michael Falch har ikke optrådt offentligt siden den store MALURT-reunion turné blev afbrudt af corona i marts sidste år. Alt MALURT er udsat til 2022, og nu sætter Falch kursen mod den danske sommer.

Alle siger det: Michael Falch har aldrig været bedre og med en revitaliseret karriere, er der efterspørgsel på ham alle steder fra, sågar fra ‘X Factor’. Nu agter han endnu engang at bevise, at han også akustisk kan få ethvert spillested til både at synge og gynge med lige dele livsglad energi og nærværende poesi.

MATHILDE FALCH

Skønne Mathilde Falch og band varmer op! Mathilde Falch er en unik historiefortæller, der ikke lægger fingrene imellem. Det er rå energi og stor autenticitet. Oplev en koncert fyldt med spilleglæde, nærvær, humor og enormt gode sange. Og så er det første gang, at far og datter står på samme scene samme aften med band.