Live Music Odense

JONAH BLACKSMITH TRIO + BARSELONA

Jonah Blacksmith Trio pakker den bette kassebil med banjo, ræv og tæpper – og rykker dagligstuen med til Landsbyen!

Bandet udkom i oktober 2020 med deres seneste album Brothers med kæmpe hits som MonsterHoney og Dreams. Trio-konstellationen tager mange af bandets sange tilbage i de nære rammer og genskaber et folk-udtryk med få, akustiske instrumenter.

Sangenes håndspillede grundvæsen kommer på glimrende vis til udtryk i disse hyggelige og mere intime trio-omgivelser, hvor også de bagvedliggende fortællinger bliver delt med lige dele glimt i øjet og glød i stemmen.

Musikken og fortællingerne tager afsæt i levende sange om levet liv, og trods det lille setup kan man roligt sætte næsen op efter en stor aften i selskab med brødrene fra Thy.

Jonah Blacksmith Trio er Simon Alstrup og Thomas Alstrup, som bakkes op af Jon Bisgaard Kjeldsen.

BARSELONA

Barselona har i løbet af de seneste år taget Danmark med storm – med udsolgte koncerter i hele landet, nomineringer til P3 Guld, Carl Prisen, Gaffa Awards samt Steppeulven.

Med optrædener på bl.a. Roskilde Festival, Heartland og Smuk Fest har de slået deres navn fast som et af de absolut stærkeste nye navne herhjemme.

Barselonas album 1 Dag Er Vi 1 Minde er kulminationen på en rejse, hvor de har bevist sig selv som værende et af Danmarks absolut mest progressive bands. Albummet kommer som opfølger på bandets dobbeltalbum Legebørn / Hjertebank, der på mange måder var en milepæl i bandets karriere. Med deres nyeste album bekræfter de to unge drenge, at de besidder en ekstraordinær trang til konstant at forfine og udfordre sig selv med et mål om konstant at være i udvikling.

I starten af i år viste Barselona endnu en ny side af sig selv på udgivelsen Stå Op Gå Ned sammen med rapperen ArtigeArdit, der gik direkte ind på hitlisterne og var Ugens Uundgåelig på P3. Barselona kommer med en rockkoncert, der indeholder det hele og omfavner alle.