Live Music Odense

femi festival // ANGÅENDE MIG

Gratis adgang for gæster med partoutbillet til Femi Festival

Når sanger og sangskriver Laura Lilholt Andersen går på scenen som Angående Mig, opstår der en ganske særlig magi!

Siden hun i 2019 deltog i DR’s talentforløb, KarriereKanonen, har anmeldere, radioværter, branchefolk og ikke mindst en stigende fanskare kastet kærlighed efter hendes kompromisløse og kontrastfulde univers, hvor rå energi, punk’ede guitarer og hiphop’ede trommer møder en hudløst ærlig og følsom sangskrivning.

Angående Migs åbenlyse talent sikrede hende ikke blot en billet til finalen i KarriereKanonen, men også sejren i den prestigefulde konkurrence, og efterfølgende fulgte en pladekontrakt med verdens største pladeselskab, Universal Music, som i 2020 udgav hendes debut-EP “KUNSTEN AT LADE SOM OM”. EP’en indeholder radiohits som “vrede kvinder” og “jeg elsker alt hvad du hader ved mig” og manifesterede Angående Mig som én af de mest interessante nye navne på den danske musikscene – bakket op af en enig dansk anmelderstab.

Mens verden lå for Lilholts fødder efter sejren i KarriereKanonen, satte Corona-pandemien en midlertidig stopper for dét, som Angående Mig gang på gang er blevet rost for; nemlig hendes intense og nærværende koncerter, som Politiken blandt andet har kvitteret med fem stjerner. Nu sadler hun endelig op til igen at tryllebinde sit publikum på de danske spillesteder med koncerter i både København og Aarhus og med spritny musik i bagagen.

Senest har Angående Mig udgivet den hårdtslående single “BLOMSTER I LAKKEN”, som oser af lige dele rå attitude og ungdomsmelankoli. Den viser samtidigt, hvordan Angående Mig formår at løfte en personlig oplevelse eller følelse til noget universelt og almenmenneskeligt:
“Sangen er en skildring af menneskets sidste desperate forsøg på at vække de udbrændte flammer, der plejede at brænde for de store drømme, lysten til livet og for kærligheden til en anden. Og så er det fortællingen om den evige frygt for at glemme og blive glemt – af andre og ikke mindst sig selv,” har hun blandt andet udtalt om nummeret.

Special Guest: ASTA

Pop og soul artist. Hun debuterede på Sofar Sounds i 2019. Med sange som Hidden Love og Dance Alone skaber hun et følsomt univers, der drager lytteren ind i hendes tanker om ensomhed, forvirring og følelser. I hverdagen bor hun på Langeland, hvor hun skriver og producerer sin musik.
ASTA er inspireret af artister som Jorja Smith, Sabrina Claudio og Lana Del Rey og er glad for at blande genrer, når hun laver musik.
Bag ASTA står Asta Gaustad, som i sin hverdag går på Svendborg Gymnasium. Hun er vokset op på Strynø og der har hun spillet og skrevet musik fra en tidlig alder.
Som 15-årig kom hun med i musik fællesskabet She Can Play, hvor hun blandt andet spillede på Ideal Bar på Vega. Siden da har hun udgivet flere sange på Soundcloud, og arbejder mod udgivelse.