Live Music Odense

CAUSA SUI

Causa Sui har de sidste 15 år udforsket grænseområdet mellem psykedelisk musik, alternativ rock, jazz og stoner rock!

Gruppens 12 studiealbums har givet dem legendarisk status på den europæiske rockscene, og de har headlinet festivaler i Portugal, Spanien og Tyskland. Desuden har de samarbejdet med medlemmer fra det amerikanske kollektiv Sunburned Hand Of The Man og medlemmer fra Chicagobandet Tortoise. Causa Sui’s lyd er en dynamisk størrelse der suger lytteren ind i et anderledes rockunivers, hvor drømmende, langstrakte passager får tildelt ligeså meget opmærksomhed som eksplosive, improvisatoriske udladninger. Det er et univers der er farverigt og tungt på samme. Selvom bandets lyd har rødder i den amerikanske psykedeliske rock fra de sene 60ere og i den tyske krautrock fra 70erne, er man aldrig i tvivl om at Causa Sui hører til i dette århundrede.

Et band der i øvrigt er en sjælden gæst på de danske spillesteder, og som vi har forsøgt at få tilbage på Posten siden de vandt Odense Live Prisen i 2018