Live Music Odense

Jacob Djursaa

Jacob Djursaa – Guitar / DK
Frederik Vuust – Piano / DK
Samuel Kiel – Kontrabas / DK
Nikolaj Bangsgaard – trommer / DK
_________________________________________________________
Jacob Djursaa er en dansk guitarist bosat i Aarhus. Han er meget inspireret af moderne jazz og 20. århundredes klassiske kompositionsmusik, hvilket viser sig i hans unikke stemme på guitaren, hvor hans mangefacetterede harmoniske udtryk og melodiske sans går op i en højere enhed.

Med sig har han i dag bassisten Samuel Kiel og trommeslageren Nikolaj Bangsgaard som han også spiller sammen med i gruppen Oleksandr Kolosii Quartet, som udgav deres debutplade Multicolored tilbage i marts.
De får i aften selskab af den aarhusianske pianist Frederik Vuust.
Gruppen vil præsentere originale kompositioner fra hver af medlemmerne, samt nogle af deres yndlingssange. Intet er forbudt og alt kan ske!