Live Music Odense

Caper Clowns – special guest Mansfield

Endelig kan man høre fed musik PåTaget igen! – og ja jeg siger igen men jeg har faktisk svært ved at huske en eneste aften der kommer til at kunne måle sig med den her koncert! som et lyspunkt i coronaens mørke kan vi her endelig lægge det lidt bag os og glæde os til en fantastisk aften med skønne mennesker og næsten endnu bedre musik!

Dørene åbner kl 19 – koncertstart er kl 20

Billetpris 120kr i forsalg eller 150 i døren – Som studerende kan du som altid købe en billet i døren til 50 kr. så længe der ikke er udsolgt.

Lidt om de to band:Caper Clowns er aktuelle med deres nye album, Abdicate The Throne.

Caper Clowns vandt Årets Live Pris 2020 – en pris, der uddeles af Odense Live Sponsorforening og som er den største af sin slags uden for hovedstaden.

”I en verden, hvor alle hele tiden bliver distraheret af smartphones og sociale medier, er det mega fedt at stå på scenen og mærke, at alle er til stede i nuet og samlet om musikken”. Rick Kingo – Caper Clowns

Caper Clowns har omkring 300 større og mindre gigs i bagagen – de har bl.a. været supportband for Level 42 (UK), Lise Westzynthius, The Broken Beats, The Eclectic Moniker og The Crookes (UK).”Vi pakker bilerne til bristepunktet, for at få mest muligt gear med live.” Christian Højgaard – Caper Clowns.Det skal fremhæves, at Caper Clowns har spillet til IPO-Festival i Liverpool tre år i træk, 2017-2019. Festivalen foregår på The Cavern Club, hvor mere end 140 bands fra hele verden deltager.