Live Music Odense

parasol festival

 Sol i face.

 Iskolde drinks i dit svælg.

Dig, i en ægte festivalstol og den fede musik lige foran dig.

Sådan skal det være, og sådan vil det være den 9. og 10. juli, når vi igen i år inviterer til Parasol – en to dags festival i hjertet af Odense.
Sidste år var vi heldige at få besøg af kunstnere som Andreas Odbjerg, Dopha og Søn – og i år lover vi et ligeså lækkert program, som vi vil annoncere løbende. Det hele foregår i Farvergården, og præsenteres af Kulturmaskinen Odense i samarbejde med Studenterhus Odense, DanceLikaMonkey og Røde Himmel.
Den fede musik suppleres af små pop up-indslag og skæve aktiviteter.

Endnu ved vi ikke helt, hvor mange vi må være – eller om vi må stå eller skal sidde. Derfor sætter vi i første omgang kun et begrænset antal i salg – og hver billet er inklusiv en lækker Parasol-campingstol.

Billet:
Billet inkl. stol: 350,-
Éndagsbillet inkl. stol: 200,-