Live Music Odense

SIMON HØIRUP

RELEASE KONCERT!

Guitarist og sangskriver Simon Høirup debuterer med første album på dansk. Albummet ”Gennem Blåt Glas” udkommer den 21.1.21 og fejres på Dexter onsdag den 20. januar.

Albummet indeholder 10 nye sange der handler om at finde åndelig ilt i en forpustet verden. Musikken kan betegnes som en blanding af singersongwriter, folk, rock og ballader.
I årene fra 2001 til 2013 udgav Simon Høirup 5 albums, bl.a. L.A. Instrumentals (2007) der er indspillet i Los Angeles og May You Find (2009) indspillet i Nashville, med nogle af de fineste session musikere.

Simon flankeres denne aften af Jakob Riis på bas, Andy Jarosinski på keyboards, Peter Sund – der har produceret albummet – på guitar, mandolin og kor og Mads Stephensen på trommer, der vil spille numrene fra albummet.